Bloggen vanuit mijn hangmat, het leven van een ZZP’er is zo zwaar nog niet!

Het zonnetje schijnt op mijn gezicht en mijn witte melkfles benen doen ook een poging om bruin te worden. Gisteren zat ik nog lekker met een mede ZZP’er op het terras in het zonnetje bij Hotel Gaia, nu in mijn hangmat. Op deze warme lentedagen geniet ik van het ZZP’er zijn, niet verplicht op kantoor te hoeven zitten! Heerlijk deze werkplekken!

Maar ZZP’er zijn is niet helemaal zorgeloos genieten van het zonnetje.. Helemaal niet als starter! Ik ben nu een paar maanden bezig met mijn eigen bedrijf en ook ik ervaar de nodige stress die het opstarten van een bedrijf met zich meebrengt. Vooral de hoge kosten! Laat staan als je ook nog eens je website moet regelen.. En je Social Media.. Ik weet gelukkig hoe ik dat het beste kan doen, maar hoe zit dat met jou? Heb jij je website al online? Of moet je nog beginnen? Te duur zeker? ?

GRATIS!

Wist je dat WordPress gratis is..? En dat je gratis thema’s hebt voor WordPress zodat je voor alleen je hosting kosten en domeinnaam je website al online kunt hebben staan..? Dus voor nog geen €100 kan je al een website online hebben staan. Alleen ben je dan nog niet klaar, want dan is het waarschijnlijk nog niet bepaald een website die je met trots kan delen..

 

No worries!

Je hoeft dus geen duizenden euro’s uit te geven aan een webbureau die een website voor je gaat maken! Voor veel ondernemers is een “simpele” basis website die er goed uit ziet en goed te vinden is in Google al genoeg. Maar voor veel mensen is het best lastig om de goede basis neer te zetten. Want waar begin je..

Ik kan jou helpen door samen een goede basis website neer te zetten die je uiteindelijk zelf kunt onderhouden en aanpassen, die goed te vinden is in Google en die er uit goed uit ziet zodat jij er wel trots op kan zijn!

Investering in jezelf

Wanneer je een webbureau inschakelt om je website te bouwen krijg je uiteindelijk wel een mooie website die vaak enigszins is zoals je voor ogen had. Maar wat als je nou toch iets anders wilt hebben..? Dan moet je terug naar het webbureau en vragen of zij het kunnen aanpassen, betaald uiteraard.

Stel dat je dit nu gewoon zelf kan! Een workshop bij mij is een investering in jezelf. Je leert hoe je zelf je website kunt maken, onderhouden en dus ook zelf kunt aanpassen. Je bent dus straks alle kennis zelf in huis om je website aan te passen! En mocht je er dan toch niet uitkomen.. Ben ik er altijd als een vangnet om mee te kijken of je te helpen als het fout gaat.

Zit jij straks hier bij mij in de hangmat te werken aan je eigen website?


Gratis website check!

Heb je al een website en wil je graag dat er iemand eens naar kijkt? Ik kijk GRATIS naar je website en geef je geheel vrijblijvend tips over hoe je je website beter kunt maken.

CONTACT INFO

Burgum, Friesland

KvK: 74033298

BTW: NL203045051B01

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment