Cursus online zichtbaarheid voor consulenten van het 1 op 1 dieet

Hallo CWP consulent, misschien ken je mij al en ben je via de Facebook groep De 1:1 Cambridge Toppers – Nederland op deze pagina gekomen. Voor alle andere mensen, ik zal even kort wat vertellen over mijzelf.

Ik ben Lisette Rozenberg, 1 van de beheerders van deze Facebook groep. 5 jaar geleden heb ik die opgezet. Ik volgde toen het CWP plan en zocht support om mij heen. Die was er alleen niet, alleen mijn geweldige consulent. Dus toen ben ik die groep gestart en dat is een heel groot succes geworden.

Daarnaast was ik werkzaam bij verschillende bedrijven, altijd bezig met de online wereld. Websites ontwerpen, bouwen, vullen, onderhouden, social media, marketing, noem het maar op en ik deed het. Maar altijd voor een baas. Februari 2019 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, met de focus op trainingen geven aan mensen die online zichtbaar willen zijn. Ik wil de online wereld minder ingewikkeld en overweldigend maken.

Wat kan ik jou bieden?

Goede vraag! Ik kan je helpen om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Dit gaan we samen doen door een goede website online te zetten en je social media aan te maken of te optimaliseren.

De basis van WordPress

Ik ga jou de basis leren van WordPress. WordPress is gratis en dus zeer geschikt om te gebruiken. Het is zeer gebruiksvriendelijk en met een paar simpele opties kan je je website optimaliseren.

Zodra je de basis van WordPress hebt geleerd ga ik je wat bruikbare tips geven om de basis te leren voor een eenvoudige, maar goede website die door jou zelf te onderhouden en aan te vullen is.

Social media

Social media is tegenwoordig super belangrijk! Men zoekt al lang niet meer in een telefoonboek naar een bedrijf. Nee, men raadpleegt Google of kijkt op Facebook. Het is dus belangrijk om social media in te gaan zetten, voor je zichtbaarheid maar ook voor je marketing.

Ik ga jou leren hoe je jouw klanten kunt bereiken met simpele marketingtechnieken en hoe je dit zo efficiënt mogelijk doet.

Individueel of in groepsverband

Ik geef mijn trainingen 1 op 1, gewoon bij mij of jou aan de keukentafel of bij jouw bedrijf. Wat jij prettig vind om te werken, geef je voorkeur aan, dan kan ik daar wat voor regelen. Ook geef ik trainingen in groepsverband als er meerdere geïnteresseerd zijn.

Maar waarom jij, waarom SETdc?

De top 7 redenen om met mij te werken:

  1. ik beheer al jaren met succes de CWP-Facebook groep
  2. ik heb een lange tijd het plan gevolgd
  3. ik heb contact met het hoofdkantoor
  4. ik ken veel consulenten
  5. ik ken jullie doelgroep (de mensen die willen afvallen met cwp) heel goed
  6. ik ben goed in mijn vak
  7. ik ben gewoon een leuk mens 😉

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op, we kunnen dan bespreken hoe we jou online beter zichtbaar kunnen maken.