Coaching / consult

1 op 1 coaching waarbij ik volledig de tijd voor je neem. Samen kunnen we je website doornemen en deze helemaal in orde maken zodat je jouw klanten nog beter kan bereiken. Of heb je hulp nodig voor je online middelen zoals bijvoorbeeld je social media of nieuwsbrieven en wil je hier graag persoonlijk in worden begeleid?

Ook kan ik bemiddelen tussen jou en bijvoorbeeld je website bouwer en/of vormgever. Vaak is de communicatie namelijk lastig omdat jullie elkaar niet begrijpen. Dit kan zorgen voor miscommunicatie en frustratie. Soms durf je dingen niet meer te vragen omdat je je dom voelt als je het weer vraagt… Dit is bij mij absoluut niet nodig! Ik zorg ervoor dat je het begrijpt en communiceer met de externe partijen. Zo heb je maar 1 aanspreekpunt in plaats van meerdere en kan jij in alle rust je focussen op je eigen dingen.

Waarom SET Design & Communication?

Ik wil iedereen de kans en kennis geven om online hun klanten te kunnen bereiken. Vaak hoor ik bijvoorbeeld van mensen dat ze zich dom voelen omdat ze het na 2 keer vragen nog niet begrijpen. Daarom wil ik mensen ondersteunen en begeleiden door middel van workshops, consulten of het uit handen nemen.

Persoonlijk en alle tijd

Ik geef je graag alle aandacht en blijf geduldig met je werken. Net zolang tot je hebt bereikt wat je wilt.

Kennis en ervaring

Ik ben programmeur, vormgever, communicatie specialist en marketeer. Ik heb veel met mensen gewerkt en ben van alle markten thuis. Daarom kan ik jou het beste helpen.

1 aanspreekpunt

Geen miscommunicatie meer tussen jou en de programmeur of vormgever. Ik kan hierin bemiddelen en zorgen dat iedereen elkaar begrijpt.

Stuur mij een berichtje

Wil je graag geholpen worden of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik zal spoedig contact met je opnemen.

    CONTACT INFO

    Wijhe, Overijssel

    KvK: 74033298

    BTW: NL203045051B01