Contentbeheer

Heb je weinig tot geen tijd om jouw website te beheren? Of vind je het een geruststellende gedachte dat ik het voor jou uit handen neem?

Ik kan het beheer van jouw website overnemen, bijvoorbeeld door nieuwsberichten te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk dat ik social media voor jou beheer, bijvoorbeeld berichten plaatsen op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn of Twitter. Ook kan ik daarvoor marketingcampagnes opzetten en beheren voor jou.

Heb je ook al eens nagedacht voor het periodiek versturen van nieuwsbrieven? Ook deze kan ik voor je maken en versturen.

Waarom SET Design & Communication?

Ik wil iedereen de kans en kennis geven om online hun klanten te kunnen bereiken. Vaak hoor ik bijvoorbeeld van mensen dat ze zich dom voelen omdat ze het na 2 keer vragen nog niet begrijpen. Daarom wil ik mensen ondersteunen en begeleiden door middel van workshops, consulten of het uit handen nemen.

Persoonlijk en alle tijd

Ik geef je graag alle aandacht en blijf geduldig met je werken. Net zolang tot je hebt bereikt wat je wilt.

Kennis en ervaring

Ik ben programmeur, vormgever, communicatie specialist en marketeer. Ik heb veel met mensen gewerkt en ben van alle markten thuis. Daarom kan ik jou het beste helpen.

1 aanspreekpunt

Geen miscommunicatie meer tussen jou en de programmeur of vormgever. Ik kan hierin bemiddelen en zorgen dat iedereen elkaar begrijpt.

Stuur mij een berichtje

Wil je graag geholpen worden of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik zal spoedig contact met je opnemen.

    CONTACT INFO

    Wijhe, Overijssel

    KvK: 74033298

    BTW: NL203045051B01