Vergroot jouw online & offline zichtbaarheid!

Vroeger zocht je in het telefoonboek als je op zoek was naar een dienst of product. Die tijd is er echter niet meer, wie heeft er überhaupt nog een telefoonboek..? Dus als je nu een dienst of product zoekt.. Juist je zoekt in Google of via social media! Je klikt daar de eerste link aan en als de website er goed uit ziet en je voelt hier een connectie mee dan ga je hiermee in zee.

Maar hoe is de staat van jouw website? En je social media..? Als mensen zoeken naar jouw dienst of product.. Vinden ze dan jou?

Ik kan jou helpen om te zorgen dat jij beter zichtbaar bent in de online wereld! En dit is makkelijker dan je denkt!

Diensten

Website cursus

Een website maken is makkelijker dan je denkt, echt waar! In deze cursus ga ik jou de basis leren van hoe je een website kunt bouwen en onderhouden. Na deze cursus ben je onafhankelijk van een programmeur en kan je zelf je website aanpassen als je hier zin in hebt.

Social media training

Samen kijken we welk social media platform geschikt is voor jou en hoe we die kunnen inrichten en optimaliseren zodat jij jouw doelgroep kunt bereiken! Daarnaast leer ik hoe je social media marketing kunt toepassen.

Uitbesteden en volledige ontzorging

Wordt het je allemaal teveel? Heb je het te druk om je eigen social media te beheren of je eigen website bij te houden? Of is het gewoon echt je ding niet en wil je het eigenlijk ook niet leren? Geen probleem, ik kan je helpen!

Design en DTP werk

Ik zorg voor jouw online en offline presentatie, ik zorg dat jij zichtbaar bent. Een ontwerp voor een website die opvalt? Een visitekaartje die mensen onthouden? Een tijdschrift die mensen echt graag willen lezen? Een boek die echt verkoopt? Of een advertentie waar mensen graag op klikken!