Vergroot jouw online & offline zichtbaarheid!

Vroeger zocht je in het telefoonboek als je op zoek was naar een dienst of product. Die tijd is er echter niet meer, wie heeft er überhaupt nog een telefoonboek..? Dus als je nu een dienst of product zoekt.. Juist je zoekt in Google of via social media! Je klikt daar de eerste link aan en als de website er goed uit ziet en je voelt hier een connectie mee dan ga je hiermee in zee.

Maar hoe is de staat van jouw website? En je social media..? Als mensen zoeken naar jouw dienst of product.. Vinden ze dan jou?

Ik kan jou helpen om te zorgen dat jij beter zichtbaar bent in de online wereld! En dit is makkelijker dan je denkt!

Dus zoek jij een betrouwbare webbouwer / webdesigner in de buurt van Leeuwarden? Kom dan eens gezellig langs in Deinum bij mij op de koffie. Of wil je meer weten over social media? Of hulp nodig met design? Bekijk hieronder mijn diensten en wat ik voor jou kan doen.

Diensten

Startup SETdc

Startende ondernemer

Hoera! Je bent ondernemer! En nu..? Ik help je graag om te zorgen dat jij een vliegende start met jouw bedrijf kunt gaan maken! Ook financieel is er veel mogelijk, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in termijnen te betalen.

Website bouwen SETdc

Website bouwen

Hoe zorg je dat je goed zichtbaar bent voor jouw klanten? Met een website natuurlijk! Samen gaan we er voor zorgen dat jij goed gevonden wordt in Google en dat jouw website eruit springt. Ik kan deze website voor jou bouwen of ik leer jou in een WordPress cursus hoe je dit zelf kunt doen.

Social media SETdc

Social media

Samen kijken we welk social media platform geschikt is voor jou en hoe we die kunnen inrichten en optimaliseren zodat jij jouw doelgroep kunt bereiken! We bekijken de marketing opties en zorgen dat jij goed zichtbaar bent. Of ik leer jou hoe je dit zelf kunt doen.

Design SETdc

Design en DTP werk

Ik zorg voor jouw online en offline zichtbaarheid. Ik kan je helpen met het ontwerpen van een visitekaartje die mensen onthouden, een tijdschrift die mensen echt graag willen lezen, een boekcover die echt verkoopt of een advertentie waar mensen graag op klikken!