Design, webdesign en DTP werk

Valt jouw ontwerp genoeg op? Als jij ergens jouw flyer zou neerleggen willen mensen die dan bekijken? Hoe val jij op in de grote menigte?

Ik zorg voor jouw online en offline zichtbaarheid. Zie mij maar als dat kleine knusse ontwerpbureau in Friesland waar je gewoon even een kopje thee of koffie kan komen drinken om jouw ideeën te bespreken. Of heb je liever dat ik bij jou kom kijken zodat ik meteen de sfeer van jouw bedrijf kan proeven? Ook dat is geen probleem. Samen krijgen we jouw idee op papier en in de handen van jouw klanten.

Visitekaartje, flyers, briefpapier, magazine, vlaggen, webdesign, social media

Overal is een design voor nodig, veel is tegenwoordig goed in Canva te doen. Maar ik kan je helpen om jouw ontwerp er ook echt uit te laten springen! Design is namelijk een hele goeie en belangrijke manier om jouw persoonlijkheid te delen. Op die manier kunnen jouw potentiele klanten al kennis maken met wie jij bent en of het bij hun past. Kleuren hebben een bepaalde uitstraling en daarmee kan je al veel gevoel overbrengen. Ik help je graag!

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je graag even kennismaken en kijken of er een klik is? Heel begrijpelijk en vind ik zelf ook heel belangrijk! Boek hieronder eenvoudig een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan kunnen we via ZOOM kennismaken en jouw wensen bespreken.

 

Laden...