Design, webdesign en DTP werk

Ik zorg voor jouw online en offline presentatie, ik zorg dat jij zichtbaar bent. Sta je op een beurs? Ik maak een mooie banner voor je! Ga je vaak naar netwerk bijeenkomsten? Ik maak mooie visitekaartjes of flyers voor je! Heb je veel te vertellen? Ik kan een magazine of boek voor je vormgeven.

Of wil je een duidelijk en vaste uitstraling van jouw bedrijf? Ik kan een huisstijl handboek voor je maken zodat duidelijk is welke kleuren of lettertypes jullie bijvoorbeeld gebruiken. Op die manier is er eenheid en herkenning.

Wat zijn de mogelijkheden?

Webdesign

Naast dat ik jou kan leren hoe je een website kunt maken kan ik ook het ontwerp maken van jouw nieuwe website. Omdat ik ook programmeur ben geweest weet ik wat wel en niet werkt voor een website en kan ik (in overleg met bijvoorbeeld je website bouwer) een mooie website ontwerpen die zorgt dat jij er echt uitspringt.

DTP werk

Op zoek naar iemand die kan zorgen dat jij offline ook goed zichtbaar bent? Ik vertaal jouw missie en visie naar een mooi gedrukt product. Van een grote banner tot een klein visitekaartje, van een tijdschrift naar een eenvoudige flyer. Alle opties zijn mogelijk! Samen kijken we wat jij nodig hebt en hoe we dit kunnen realiseren.

Online design

Ook voor online heb je design nodig, bijvoorbeeld voor een sprekende social media advertentie of een mooie banner voor op je website. Ik kan dit voor jou maken en zorgen dat jij opvalt!

Wil je mijn portfolio werk zien? Of heb jij een goed idee voor een ontwerp opdracht? Of wil jij iets ontworpen hebben maar weet je nog niet wat je precies nodig hebt..? Ik help je graag!