Social media training

Social media, dat is toch alleen voor de jeugd..? Waarom moet ik met mijn bedrijf op social media..?

Tegenwoordig is jouw social media net zo belangrijk voor je online zichtbaarheid als je website. Mensen willen graag namelijk meer informatie over het bedrijf en de persoon achter de naam. Jij bent tenslotte het product die ze kopen, ze kunnen jouw product of dienst namelijk ook bij iemand anders kopen.. Maar je moet ze overtuigen dat jij de gene bent waar ze dit het beste kunnen doen.

Dit kan het beste met social media, plus dat je hier ook heel gericht marketing kunt toepassen. Je kunt zorgen dat jouw advertentie alleen gezien wordt door jouw doelgroep.

Deze cursus geef ik lekker comfortabel bij mij thuis aan de keukentafel met een lekker kop thee of koffie met wat lekkers erbij. Mocht je liever dit bij jou thuis doen dan is dit ook zeker mogelijk!

De cursus is 1 op 1, in de toekomst komen er ook groepslessen en ook is het mogelijk dat ik trainingen geef voor bedrijven in groepen.

Wat leer je allemaal?

Welk social media platform is geschikt voor jouw bedrijf

Niet alle social media platformen zijn geschikt voor jouw bedrijf. We gaan kijken waar jouw doelgroep op zit en dan kijken hoe we daar jou ook zichtbaar kunnen gaan maken. Er zijn namelijk zoveel opties, heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht om een YouTube kanaal te maken? Of zit jouw doelgroep meer op LinkedIn?

Marketing

Voor social media zijn veel marketing technieken, ik kan jou hiermee helpen om te zorgen dat jij jouw klanten bereikt. Bijvoorbeeld bij Facebook en Instagram kan je heel eenvoudig marketing inzetten. Je kiest jouw doelgroep en de advertentie die bij jouw bericht past. Zo kan je heel gericht marketing gebruiken ipv schieten met hagel.

Na de cursus

Na deze korte cursus heb je de basis geleerd en kan je je een stuk beter redden in de online wereld. Als bonus krijg je 2 uren telefonisch/mail consult voor als je nog wat meer wilt weten of je bent iets vergeten. Ook krijg je een handige uitdraai mee. Mocht je nog meer willen leren of je hebt meer hulp nodig dan kunnen we altijd een vervolg inplannen.

Investeer nu in jezelf en leer hoe jij optimaal gebruik kunt maken van social media. Zorg dat jij ook online zichtbaar bent! Vul hieronder je gegevens in en ik maak een afspraak met jou.