Startende ondernemer

Gefeliciteerd! Je bent ondernemer! En nu..?

Na lang wikken en wegen heb je de sprong in het diepe genomen en ben je voor jezelf begonnen. Een eigen bedrijf! Gefeliciteerd!

Maar nu..? Er moet nu zoveel gebeuren! Een website.. Social media.. Drukwerk.. Een startende ondernemer zijn is al moeilijk genoeg! Laat mij jou helpen om meteen een goede start te maken! Ik weet natuurlijk als geen ander hoe het is om te starten met een eigen bedrijf.

Een bedrijf zonder website en social media bestaat niet

Ouch dat is niet leuk te horen.. Maar het is wel waar. Want als jouw concurrent wel zichtbaar is op social media en wel een goede professionele website heeft… Waar gaat die potentiële klant dan heen denk je? Ik kan ervoor zorgen dat jij meteen een goede start maakt met jouw bedrijf.

Te veel geld in 1 keer?

Betalen in termijnen is mogelijk bij mij. Dit kan via automatische incasso dus heb je er verder geen omkijken naar. Deze service kost jou geen centje meer en heeft geen stiekeme kosten. Op die manier kan jij zelfs met weinig budget toch wel een goede eerste indruk maken bij jouw nieuwe klanten.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je graag even kennismaken en kijken of er een klik is? Heel begrijpelijk en vind ik zelf ook heel belangrijk! Boek hieronder eenvoudig een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan kunnen we via ZOOM kennismaken en jouw wensen bespreken.

 

Laden...