Website, laten bouwen of zelf doen

Ben jij goed zichtbaar online? Kunnen jouw klanten jou vinden in Google?

Een website of webshop is niet meer weg te denken voor een bedrijf. Want als jij geen goede professionele website hebt en de concurrentie wel..? Dan gaat de klant naar de concurrent toe.. Of als de klant jou niet kan vinden op Google.. Hetzelfde verhaal!

Dus jij hebt een website nodig die bij jou past en die goed aan de klant kan overbrengen wie jij bent, wat je doet en wat ze aan jou kunnen hebben. Hoe doe je dat?

Je kan natuurlijk zelf aan de gang gaan en dan help ik je graag daarmee! Of ik ga de website voor jou maken en maak dan de website op zo’n manier dat je hem zelf na die tijd eenvoudig kunt onderhouden (indien je dat wilt, anders doe ik dit met alle liefde voor je!).

Samen gaan we bespreken wat voor website er nodig is en ga ik er voor zorgen dat jij goed overal zichtbaar bent. Ik leg je duidelijk uit wat ik allemaal ga doen en neem je mee tijdens het hele process zodat jij altijd op de hoogte blijft. Geen stiekeme dingen en gewoon duidelijke en open communicatie op een niveau dat jij het begrijpt!

Na oplevering kan je er zelf voor kiezen of je zelf de website verder gaat onderhouden of dat je dit liever door mij laat doen. Je zit niet aan mij vast, ik heb liever dat je voor mij kiest dan dat je verplicht bent. Waarom? Dat lees je hier!

Te veel geld in 1 keer?

Betalen in termijnen is mogelijk bij mij. Dit kan via automatische incasso dus heb je er verder geen omkijken naar. Deze service kost jou geen centje meer en heeft geen stiekeme kosten. Op die manier kan jij zelfs met weinig budget toch wel een goede eerste indruk maken bij jouw nieuwe klanten.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je graag even kennismaken en kijken of er een klik is? Heel begrijpelijk en vind ik zelf ook heel belangrijk! Boek hieronder eenvoudig een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan kunnen we via ZOOM kennismaken en jouw wensen bespreken.

 

Laden...

Liever zelf aan de slag?

Volg dan mijn 7 delige video cursus waarin ik jou leer hoe je zelf jouw website kunt bouwen in WordPress. Ik neem je klik voor klik mee door het hele process, van het aanschaffen van een domeinnaam tot het online zetten. Geen kennis van code of programmeren nodig! Net zo makkelijk als het bakken van een taart!