Ik ben heel erg goed door Lisette geholpen in het zelf leren maken en onderhouden van mijn website. Dit deed zij met geduld en een hele open houding, waardoor ik makkelijk al mijn vragen kon stellen. Ook de nazorg is prima geregeld.

Bij Lisette voelde ik me direct op mijn gemak. – Jeanneke Bruning

Jeanneke Bruning

Lisette is een erg prettig persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze heeft uitgebreide kennis op breed vlak. Zij heeft mijn website technisch verbetert en ik ben erg blij dat hij nu sneller en beter vindbaar is. Ik beveel SETdc zeker bij anderen aan. – Chiela.

Chiela.Chiela - Interieur fotografie

Webdesign en support. Beiden snel en duidelijk geholpen. – Stan Dijk

Praktijk DijkStan Dijk - (Energetisch) masseur in Wijhe

“Ik ben ontzettend goed geholpen in de laatste fase van mijn website door Lisette. Stap voor stap wordt ik meegenomen, zodat ik zie wat van me wordt verwacht en ik het ook gelijk kan toepassen. Lisette sluit aan bij mijn tempo en hulpvraag, waardoor ik mijn website ongeveer anderhalf uur later online had staan. Echt geweldig om samen tot het eindresultaat te kunnen komen wat ik in mijn hoofd had! Door de werkwijze van Lisette heb ik meer kennis en vaardigheden waardoor ik verder zelfstandig mijn website kan onderhouden. Kom ik toch nog een probleem tegen, dan weet ik wie ik ga benaderen!” – Hartecompas

HartecompasJacqueline de Ruig - Rouw- & verliestherapie