SETdc - Lisette Rozenberg

SET Design & Communication is gestart op 18 februari 2019 door mij, Lisette Rozenberg. Mijn doel is dat ik iedereen de kans wil geven om beter online & offline zichtbaar te zijn en zichzelf te kunnen redden in de online wereld. Het is namelijk makkelijker dan veel mensen weten!

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt en in verschillende branches. Onder andere bij een uitgeverij van vakbladen, een communicatie bureau, een website bureau en een drukkerij. Heel verschillende bedrijven, maar de basis van mijn functie was wel grotendeels gelijk: online en klanten helpen.

Alleen liep ik vaak tegen het probleem โ€˜tijdโ€™ aan en alles moest volgens de richtlijnen van het bedrijf waarvoor ik werkte. Er werd altijd gekeken vanuit geld, hoeveel iets kost.

Ik kijk liever naar hoe ik iemand kan helpen!

Lisette Rozenberg

Korte tijdlijn

 • geboren in Harderwijk
 • gewoond in Harderwijk, Lelystad, Rutten, Heerenveen, Leeuwarden, Ermelo, Wijhe, Burgum en nu woon ik in Deinum.
 • Communication and Multimedia Design (CMD) gestudeerd aan de NHL in Leeuwarden – afgestudeerd in 2014

Skillset

 • HTML
 • CSS
 • WordPress
 • Page builders
 • Tutorial Videos
 • DTP werk
 • Web Design
 • Photography

Fun facts over mij

 • groot fan van Harry Potter, Lord of the Rings en Doctor Who
 • als hobby sta ik graag achter de camera of voor de camera
 • ik heb 3 katten! Luna, Scar en Neelix
 • hou van lezen, schrijven, tekenen en creatief bezig zijn

Wat anderen zeggen

Charlotte Hedley
Concept, Branding & Design Studio

Lisette heeft veel (technische) kennis van websites bouwen. We hebben erg fijn samen gewerkt aan de webshop van oh box en bij de totstandkoming heeft zij goed meegedacht en op een heldere manier waardevolle input gegeven. De webshop zit hierdoor duidelijk, gestructureerd en technisch goed in elkaar. Lisette komt haar afspraken na en is als een partner in het ontwikkelproces. Ik kan Lisette daarom van harte aanbevelen wanneer je op het gebied van websites of webshops iets nodig hebt. – Charlotte Hedley

Nico Pakvis
Portret fotograaf

Mijn fotografie-website is door het werk van Lisette een stuk duidelijker geworden. Bezoekers weten nu beter wat mijn aanbod is, wie ik ben en hoe ik werk. Het goede van Lisette is dat ze concreet maakt hoe je website te verbeteren is. Ze reageert snel en is prettig in de omgang. Kortom; alles wat je wenst als je niet onder de motorkap van je website wilt zijn. – Nico Pakvis

Steenrijk hypotheek
Financieel adviseur,hypothecair planner en aankoopadviseur

In het huidige tijdperk is een pakkende communicatie, een mooie website, waarop je interactief kan communiceren met een klant belangrijk. Wat aanvult is herkenbaarheid op Facebook en Instagram. Lisette heeft het allemaal in huis. Zij snapt het ! Zij is duidelijk en doelgericht. En prettig in de communicatie. – Edmond Verhelst

Spicypepper coaching
Frouke van Overveld - eetbui coach

Moet jij in de toekomst een website laten bouwen of verhuizen? Lisette is your girl! รˆcht waar! Serieus! Ik kan je haar van harte aanbevelen.

Lisette is transparant, denkt met je mee, bereid alles zeer zorgvuldig voor, neemt je mee in het proces, legt alles in ‘normale taal’ aan je uit en fixt het gewoon goed zodat jij er geen enkele zorg aan hebt. – Spicypepper

Jeanneke Bruning
Coach

Ik ben heel erg goed door Lisette geholpen in het zelf leren maken en onderhouden van mijn website. Dit deed zij met geduld en een hele open houding, waardoor ik makkelijk al mijn vragen kon stellen. Ook de nazorg is prima geregeld.

Bij Lisette voelde ik me direct op mijn gemak. – Jeanneke Bruning

Chiela.
Chiela - Interieur fotografie

Lisette is een erg prettig persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze heeft uitgebreide kennis op breed vlak. Zij heeft mijn website technisch verbetert en ik ben erg blij dat hij nu sneller en beter vindbaar is. Ik beveel SETdc zeker bij anderen aan. – Chiela.

Kennismaken?

Lijkt het je na het lezen van al deze gekte nog steeds leuk om eens kennis te maken? Voor een website? Social media? Design? Of misschien wel een leuke samenwerking? Want ik ben altijd op zoek naar leuke fotografen, tekstschrijvers of andere creatievelingen voor een leuke samenwerking!

Kopje koffie? Of liever thee?