SETdc bestaat 1 jaar!

Design giveaway!

SET Design & Communication bestaat 1 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden! De cadeau’s kunnen gestuurd worden naar Deinum! 😉

Omdat ik dit ook graag met jullie wil vieren heb ik iets leuks bedacht! Ik geef 3 keer een design weg! Dit kan zijn voor een visitekaartje, flyer, thank you card, banner of bijvoorbeeld een beach flag.

En als een winnaar het wil koppelen aan een website krijgt die ook nog eens 10% korting op een website.

Hoe kan je winnen?

Like mijn Facebook pagina en like & deel dit bericht van mijn Facebook pagina op jouw profiel (openbaar, anders kan ik niet zien dat je het hebt gedeeld) en laat in een reactie weten wat voor bedrijf je hebt en wat voor design je zou willen wanneer je wint.

6 maart maak ik de 3 winnaars bekend op mijn social media!

 

* De prijs is excl drukkosten, ik help bij het drukklaar maken en wil het ook wel met een drukker regelen voor je. Maar de drukkosten zijn voor jezelf.

Mijn design opties

Apple pie SETdc

Apple pie

€180,-

 • Visitekaartje
 • 3 versies
 • 2 correctie rondes
Cherry pie SETdc

Cherry pie

€470,-

 • Visitekaartje
 • Flyer
 • 3 versies
 • 2 correctie rondes
Wedding cake SETdc

Wedding cake

prijs op aanvraag

 • Visitekaartje
 • Flyer
 • Briefpapier
 • Magazine / glossy
 • Boek
 • Postkaarten
 • Spandoeken
 • Vlaggen
 • Auto stickers / magneten
 • Webdesign
 • Social media banners / ads

Te veel geld in 1 keer?

Betalen in termijnen is mogelijk bij mij. Dit kan via automatische incasso dus heb je er verder geen omkijken naar. Deze service kost jou geen centje meer en heeft geen stiekeme kosten. Wil je hier gebruik van maken? Geef dat dan aan tijdens de kennismaking of bij mijn voorstel.

* Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief drukkosten. Op basis van deze prijzen ga ik er vanuit dat je al een logo hebt of een huisstijl.

Wil je mijn portfolio werk zien? Of heb jij een goed idee voor een ontwerp opdracht? Stuur mij een berichtje en ik neem snel contact met je op!