Support

Na de coaching of workshop nog vragen? Loop je vast als je zelf er mee verder gaat? Ik bied graag de helpende hand en een luisterend oor. Bij mij zal je je nooit dom voelen, ik neem de tijd voor je en zorg dat je het begrijpt. Ook al moet je dingen 20 keer vragen. Ik zal geduldig blijven en de tijd nemen voor al jouw vragen.

Ik zal je ten allen tijden proberen te helpen, ook buiten werktijden om. Mocht ook ik het antwoord niet meteen weten dan ga ik je toch proberen te helpen het antwoord te vinden.

Voor mijn support kan je gebruik maken van mijn strippenkaarten. Op die manier heb je altijd iemand achter de hand als je hulp nodig hebt of zelf te druk bent en je zit niet vast aan een maandelijks contract.

Waarom SET Design & Communication?

Ik wil iedereen de kans en kennis geven om online hun klanten te kunnen bereiken. Vaak hoor ik bijvoorbeeld van mensen dat ze zich dom voelen omdat ze het na 2 keer vragen nog niet begrijpen. Daarom wil ik mensen ondersteunen en begeleiden door middel van workshops, consulten of het uit handen nemen.

Persoonlijk en alle tijd

Ik geef je graag alle aandacht en blijf geduldig met je werken. Net zolang tot je hebt bereikt wat je wilt.

Kennis en ervaring

Ik ben programmeur, vormgever, communicatie specialist en marketeer. Ik heb veel met mensen gewerkt en ben van alle markten thuis. Daarom kan ik jou het beste helpen.

1 aanspreekpunt

Geen miscommunicatie meer tussen jou en de programmeur of vormgever. Ik kan hierin bemiddelen en zorgen dat iedereen elkaar begrijpt.

Stuur mij een berichtje

Wil je graag geholpen worden of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik zal spoedig contact met je opnemen.

    CONTACT INFO

    Wijhe, Overijssel

    KvK: 74033298

    BTW: NL203045051B01