Uitbesteden, volledige ontzorging

Wordt het je allemaal teveel? Heb je het te druk om je eigen social media te beheren of je eigen website bij te houden? Of is het gewoon echt je ding niet en wil je het eigenlijk ook niet leren? Geen probleem, ik kan je helpen!

Naast de trainingen die ik aanbied kan ik je ook helpen door het je uit handen te nemen. In goed overleg kan ik jou ontzorgen in de online wereld. Ik kan functioneren als communicatieschakel tussen verschillende partijen (bijvoorbeeld de programmeur, vormgever, contentbeheerder) of ik kan deze dingen voor jou doen.

Jij bent goed in jouw vak, ik in dat van mij! Laat mij jou ontzorgen, zodat jij je kan focussen op je eigen werk.

Wat zijn de opties?

Website aanpassen of aanmaken

Samen gaan we jouw bestaande website bij langs of bespreken we wat jij wilt voor je nieuwe website. We bespreken dan de opties en hoe we dit kunnen gaan realiseren. Bijvoorbeeld dat ik jouw bestaande website ga aanpassen of dat er een nieuwe website moet komen. Dan bekijken we of ik dat ga doen of dat we hiervoor een extern bureau gaan inschakelen. Bijvoorbeeld als je al een website bouwer hebt.

Ik zorg er voor dat jouw website geoptimaliseerd wordt en dat je goed gevonden gaat worden in Google.

Blogs en/of website beheer

Zodra je website helemaal geoptimaliseerd en online staat kan ik je helpen met het beheren hiervan. Bijvoorbeeld het periodiek plaatsen van blogs of andere nieuwe content op je website. De content hiervoor kan je zelf aanleveren, kan ik voor je regelen of in overleg kan ik hiervoor een schrijver regelen waarmee ik samenwerk. Ook zorg ik ervoor dat je website helemaal up to date blijft met updates.

Social media beheer en/of marketing

Je website mag dan helemaal super zijn, je social media moet natuurlijk ook worden bijgehouden. In overleg gaan we kijken welke social media platformen geschikt zijn voor jouw bedrijf en wat voor content hiervoor geschikt is.

Wil je nog meer mensen bereiken? Dan kan ik je helpen met social media marketing. Ik zorg ervoor dat jouw doelgroep jou ook daadwerkelijk te zien krijgt.

1 aanspreekpunt

Heb je al meerdere partijen die dingen voor jou regelen? Ook dan kan het handig zijn om mij in te schakelen. Ik kan dan zorgen dat ik je enige aanspreekpunt ben, als je dan iets aangepast wilt hebben of je hebt een vraag over iets dan kan je dit bij mij plaatsen en ik zorg ervoor dat dit geregeld wordt of dat je antwoord krijgt op je vraag. Op die manier heb je maar te maken met 1 persoon ipv meerdere partijen.

Gun jezelf de rust om te focussen op wat jij wilt doen en laat de rest aan mij over. Vul hieronder je gegevens in en ik maak een afspraak met jou.