Wat anderen zeggen

Ik kan wel zeggen hoe goed ik ben… Maar dat kunnen zij veel beter:
Renleda Coaching

Professioneel en ze weet direct wat ik nodig ben. Aanrader! Fijn om met haar te werken. – Janny Huisma – Renleda Coaching

Decoroza
6 jaar geleden had Lisette bij de start van mijn bedrijf Decoroza al een mooie duidelijke website gemaakt. Inmiddels was deze site verouderd en aan vervanging toe. In overleg met ons heeft ze een nieuwe opmaak bedacht, de structuur van de menu’s aangepast en een mooie achtergrond-kleur om mijn schilderijen goed uit te laten komen. Ook heeft ze een visueel aantrekkelijk podium gemaakt voor de prachtige werken van mijn cursisten. Voor de eerste website had ze ook al een handleiding gemaakt om zelf kleine aanpassingen te kunnen doen en ook nu kreeg ik weer een duidelijke uitleg met screenshots om zelf bijvoorbeeld nieuwe foto’s te kunnen plaatsen.
Het is tegenwoordig natuurlijk erg belangrijk dat een website op allerlei schermen met verschillende beeldverhoudingen goed tot zijn recht komt en ook dat is erg goed gedaan. Door middel van deze mooie nieuwe website kan ik nog beter laten zien wat er allemaal met airbrush mogelijk is. Kortom goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. – Decoroza
Charlotte Hedley
Concept, Branding & Design Studio

Lisette heeft veel (technische) kennis van websites bouwen. We hebben erg fijn samen gewerkt aan de webshop van oh box en bij de totstandkoming heeft zij goed meegedacht en op een heldere manier waardevolle input gegeven. De webshop zit hierdoor duidelijk, gestructureerd en technisch goed in elkaar. Lisette komt haar afspraken na en is als een partner in het ontwikkelproces. Ik kan Lisette daarom van harte aanbevelen wanneer je op het gebied van websites of webshops iets nodig hebt. – Charlotte Hedley

Nico Pakvis
Portret fotograaf

Mijn fotografie-website is door het werk van Lisette een stuk duidelijker geworden. Bezoekers weten nu beter wat mijn aanbod is, wie ik ben en hoe ik werk. Het goede van Lisette is dat ze concreet maakt hoe je website te verbeteren is. Ze reageert snel en is prettig in de omgang. Kortom; alles wat je wenst als je niet onder de motorkap van je website wilt zijn. – Nico Pakvis

Steenrijk hypotheek
Financieel adviseur,hypothecair planner en aankoopadviseur

In het huidige tijdperk is een pakkende communicatie, een mooie website, waarop je interactief kan communiceren met een klant belangrijk. Wat aanvult is herkenbaarheid op Facebook en Instagram. Lisette heeft het allemaal in huis. Zij snapt het ! Zij is duidelijk en doelgericht. En prettig in de communicatie. – Edmond Verhelst

Spicypepper coaching
Frouke van Overveld - eetbui coach

Moet jij in de toekomst een website laten bouwen of verhuizen? Lisette is your girl! Ècht waar! Serieus! Ik kan je haar van harte aanbevelen.

Lisette is transparant, denkt met je mee, bereid alles zeer zorgvuldig voor, neemt je mee in het proces, legt alles in ‘normale taal’ aan je uit en fixt het gewoon goed zodat jij er geen enkele zorg aan hebt. – Spicypepper

Jeanneke Bruning
Coach

Ik ben heel erg goed door Lisette geholpen in het zelf leren maken en onderhouden van mijn website. Dit deed zij met geduld en een hele open houding, waardoor ik makkelijk al mijn vragen kon stellen. Ook de nazorg is prima geregeld.

Bij Lisette voelde ik me direct op mijn gemak. – Jeanneke Bruning

Chiela.
Chiela - Interieur fotografie

Lisette is een erg prettig persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze heeft uitgebreide kennis op breed vlak. Zij heeft mijn website technisch verbetert en ik ben erg blij dat hij nu sneller en beter vindbaar is. Ik beveel SETdc zeker bij anderen aan. – Chiela.

Praktijk Dijk
Stan Dijk - (Energetisch) masseur in Wijhe

Webdesign en support. Beiden snel en duidelijk geholpen. – Stan Dijk

Hartecompas
Jacqueline de Ruig - Rouw- & verliestherapie

“Ik ben ontzettend goed geholpen in de laatste fase van mijn website door Lisette. Stap voor stap wordt ik meegenomen, zodat ik zie wat van me wordt verwacht en ik het ook gelijk kan toepassen. Lisette sluit aan bij mijn tempo en hulpvraag, waardoor ik mijn website ongeveer anderhalf uur later online had staan. Echt geweldig om samen tot het eindresultaat te kunnen komen wat ik in mijn hoofd had! Door de werkwijze van Lisette heb ik meer kennis en vaardigheden waardoor ik verder zelfstandig mijn website kan onderhouden. Kom ik toch nog een probleem tegen, dan weet ik wie ik ga benaderen!” – Hartecompas