Website (WordPress) cursus

Een website maken is makkelijker dan je denkt, echt waar! In deze cursus ga ik jou de basis leren van hoe je een website kunt bouwen en onderhouden. Dit doe ik in WordPress omdat ik geloof dat dit het beste werkt om eenvoudig en goedkoop je website te onderhouden. Mocht je liever ergens anders in werken of heb je een bestaande website waar je graag meer over wilt weten, dan kan dat in overleg ook.

Deze cursus geef ik lekker comfortabel bij mij thuis aan de keukentafel met een lekker kop thee of koffie en wat lekkers erbij. Mocht je liever dit bij jou thuis of bij jou op je werk locatie doen dan is dit ook zeker mogelijk!

De cursus is 1 op 1, in de toekomst komen er ook groepslessen en ook is het mogelijk dat ik trainingen geef voor bedrijven in groepen.

Wat leer je allemaal?

De basis van WordPress

Ik ga jou de basis leren van WordPress. WordPress is gratis en dus zeer geschikt om te gebruiken. Het is ook zeer gebruiksvriendelijk en met een paar simpele opties kan je je website optimaliseren.

Een goede basis voor je website

Zodra je de basis van WordPress hebt geleerd ga ik je wat simpele tips geven om de basis te leren voor een goede website die eenvoudig te onderhouden en aan te vullen is.

Optimalisatie voor Google

Ik ga in het kort wat uitleggen over hoe je je website met een paar simpele kliks goed vindbaar kunt maken in Google!

Na de cursus

Na deze korte cursus heb je de basis geleerd en kan je je een stuk beter redden in de online wereld. Als bonus krijg je twee uren telefonisch/mail consult voor als je nog wat meer wilt weten of je bent iets vergeten. Ook krijg je een handige uitdraai mee. Mocht je nog meer willen leren of je hebt meer hulp nodig dan kunnen we altijd een vervolg inplannen.

Investeer nu in jezelf en leer de basis van het maken van je eigen website en het onderhouden hiervan! Vul hieronder je gegevens in en ik maak een afspraak met jou.