Workshops

Wil je leren hoe je met WordPress moet werken? Of heb je een nieuwe app of website waar jij of jouw team mee moet leren werken? Of zou je ergens anders een workshop in willen omdat je meer wit leren, bijvoorbeeld social media?

In 1 of meerdere workshops leer ik jou en/of jouw team wat jullie nodig hebben. Dit zijn op maat gemaakte workshops en op jou/jullie persoonlijk gericht. Op die manier kan ik jou heel gericht helpen en krijg jij de hulp en kennis die je nodig hebt.

Deze workshops kunnen worden gegeven bij jou thuis, kantoor of nog een nader af te spreken locatie.

Waarom SET Design & Communication?

Ik wil iedereen de kans en kennis geven om online hun klanten te kunnen bereiken. Vaak hoor ik bijvoorbeeld van mensen dat ze zich dom voelen omdat ze het na 2 keer vragen nog niet begrijpen. Daarom wil ik mensen ondersteunen en begeleiden door middel van workshops, consulten of het uit handen nemen.

Persoonlijk en alle tijd

Ik geef je graag alle aandacht en blijf geduldig met je werken. Net zolang tot je hebt bereikt wat je wilt.

Kennis en ervaring

Ik ben programmeur, vormgever, communicatie specialist en marketeer. Ik heb veel met mensen gewerkt en ben van alle markten thuis. Daarom kan ik jou het beste helpen.

1 aanspreekpunt

Geen miscommunicatie meer tussen jou en de programmeur of vormgever. Ik kan hierin bemiddelen en zorgen dat iedereen elkaar begrijpt.

Stuur mij een berichtje

Wil je graag geholpen worden of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik zal spoedig contact met je opnemen.

    CONTACT INFO

    Wijhe, Overijssel

    KvK: 74033298

    BTW: NL203045051B01